това е тя .....ако се чудите коя кола постояно спират хората да е гледат и снимат е тази е.......невярвах че ще има такъв ефект но е истина.
Известие
Collapse
No announcement yet.
най-красивата алфа 156 в България
Collapse
X
-
що пък на мен джантите ми харесват ама иначе колата не виждам нищо различно в нея от останалите 156-циFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Е чак па най-хубавата! Има и други по- хубави алфи, кат например една кюстендилска, бех качил снимки преди у форума. Тя тая освен джанти друго нищо..... А тва че я заглеждат, те и мойта я снимат, ама не съм я обявил за най-убавата у БГ
156 V6 turbo
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nkn66http://snimka.bg/album.php?album_id=59974
Въпрос на вкус.
Най красивата която съм виждал е една сива 156 2,5 V6 Италфест 2005 и другата е на Янко вишневата със Зендер пакета.
Иначе в БГ не съм виждал 156 ГТА - там пакета е много добър.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
това е истинската алфа момчета
всеки си има вкус , но такива тунинговани колички мен не ме кефат......особено когато са правени в БГ АМАТ......ХАХАХАХАХА
мойта поне е изчистена от всякаде няма спойлерчета крила и други намеси на бързи и яросни.........reshih i az da stana fen na alfa kupih se edna ne losha alficka,i sam na mnenie che sa dobri avtomobili makar che predi imah predubejdenie kam markata ,no sega sam na drugo mnenie
Comment
-
Re: това е истинската алфа момчета
Първоначално публикувано от icco_1977всеки си има вкус , но такива тунинговани колички мен не ме кефат......особено когато са правени в БГ АМАТ......ХАХАХАХАХА
мойта поне е изчистена от всякаде няма спойлерчета крила и други намеси на бързи и яросни.........
иначе се радвай на твоята защото вече много хора се усетиха и 156 станаха многоalfa 156 '00 2.0 distinctive
Comment
-
Първоначално публикувано от icco_1977всеки си има вкус , но такива тунинговани колички мен не ме кефат......особено когато са правени в БГ АМАТ......ХАХАХАХАХА
мойта поне е изчистена от всякаде няма спойлерчета крила и други намеси на бързи и яросни.........156 V6 turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от nkn66Първоначално публикувано от icco_1977всеки си има вкус , но такива тунинговани колички мен не ме кефат......особено когато са правени в БГ АМАТ......ХАХАХАХАХА
мойта поне е изчистена от всякаде няма спойлерчета крила и други намеси на бързи и яросни.........
Comment
-
Първоначално публикувано от netsurferПървоначално публикувано от nkn66Първоначално публикувано от icco_1977всеки си има вкус , но такива тунинговани колички мен не ме кефат......особено когато са правени в БГ АМАТ......ХАХАХАХАХА
мойта поне е изчистена от всякаде няма спойлерчета крила и други намеси на бързи и яросни.........Аз живея точно отсреща и ви виждам редовно - и теб, и кюстендилската, и Петко и Вальо и т.н.
.. държа ви под окоAlfa Romeo 155 1.8TS '93
Alfa Romeo 146 1.9JTD '99
Comment
Comment